Zijn Backlinks Nog Steeds Relevant

Published May 18, 22
8 min read

Hoe backlinks te krijgen?  Backlinks kopen

Wilt u het aantal backlinks naar uw website te stimuleren? Backlinks spelen een belangrijke rol in het verbeteren van uw zoekmachine rankings. Uw backlinks zijn een van de top search ranking factoren voor Google. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit u naar uw website kunt krijgen, hoe groter de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt. In dit artikel laten we je zien hoe je backlinks kunt krijgen met behulp van snelle en eenvoudige strategieën die iedereen kan proberen. Wat zijn Backlinks? Backlinks zijn wanneer een andere website terug linkt naar uw site. Ze zijn ook bekend als externe links en inkomende links. Als veel websites teruglinken naar uw site, geeft dit een positief signaal af aan de zoekmachines en laat dit zien dat uw inhoud waarde biedt en link-waardig is. In ruil daarvoor zal de zoekmachine de rangschikking en zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Dit toont aan dat linkbuilding belangrijk is voor uw site. Maar hoe krijg je backlinks voor je website?

Hoe krijg je backlinks?

Hier zijn snelle en eenvoudige strategieën voor hoe je backlinks kunt krijgen. Laten we er meteen induiken... Vind Backlink Opportuniteiten met Top Verwijzingsbronnen. U kunt beginnen door te kijken naar de top verwijzingsbronnen van uw website. Dit zijn websites die naar uw inhoud linken en u een backlink aanbieden. Door uit te zoeken welk type websites naar uw site linken en aan welk type inhoud zij de voorkeur geven, kunt u nieuwe mogelijkheden vinden en soortgelijke inhoud creëren om een backlink te krijgen. Er zijn veel manieren waarop u uw verwijzingsbronnen kunt bekijken. Ga in Google's Universal Analytics naar Acquisitie " Alle verkeer " Verwijzingen. In Google Analytics 4, ga naar Acquisitie " Gebruikersacquisitie. De makkelijkste manier om je verwijzingsverkeer te vinden, is echter via MonsterInsights. Het is de beste WordPress plugin voor Google Analytics en presenteert verschillende rapporten in je WordPress dashboard. Om je top verwijzingsbronnen te bekijken, ga naar Insights " Rapporten. Het eerste rapport dat u zult zien zal van Overzicht zijn. Scroll naar beneden en bekijk de Top 10 Verwijzingsbronnen.

Gebruik uitgaande links om partnerschappen te vormen

Een andere manier om backlink-kansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer verstuurt, kunt u een e-mail sturen om een partnerschap te vormen. Helaas biedt Google Analytics geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights " Rapporten " Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport. Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Het enige wat je hoeft te doen is sites vinden en ze bereiken met relevante inhoud. Je kunt ook onze gids bekijken over hoe je Google Search Console kunt gebruiken om je verkeer te verdubbelen. 4. Bespioneer je concurrenten Heb je je ooit afgevraagd waar je concurrenten hun backlinks vandaan halen? Wat is hun organische strategie en wat voor soort content publiceren ze? Als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de industrie, dan moet je weten wat anderen doen. U kunt uw concurrenten op ethische wijze bespioneren om bronnen voor backlinks te vinden, te kijken naar hun organische zoekwoorden, best presterende inhoud, sociale media-activiteiten en nog veel meer. Om naar backlinks te zoeken, kunt u SEO-tools zoals Semrush gebruiken. Het biedt een compleet backlink profiel van elke website die u invoert. Om de backlinks in SEMrush te bekijken, gaat u naar Backlink Analytics in het linkerpaneel en voert u het domein van uw concurrent in. Klik nu op Check it. Selecteer vervolgens Backlinks en u heeft een lijst van domeinen waar uw concurrent zijn links vandaan haalt. hoe-backlinks-verwerven-door-concurrenten-te-spioneren U kunt deze bronnen vervolgens gebruiken om ook een backlink voor uw website te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als uw concurrent een link heeft van een gastbericht, kunt u ook inhoud publiceren op de website van het gastbericht. En als zij een link van een forum hebben, kunt u ook een profiel op dat forum aanmaken en proberen een backlink te verdienen. Andere technieken die u kunt gebruiken om uw concurrenten voor te blijven, zijn het aanmelden voor hun e-mailnieuwsbrieven en het instellen van Google Alerts. Zo wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zij nieuwe inhoud publiceren of op een andere site te zien waren.

Boost Mijn Backlinks

Als je studieboeken verkoopt, kun je bijvoorbeeld het best kiezen voor een influencer met volgers in de leeftijdsgroep van 16 tot en met 25 jaar – en niet voor een influencer die zich vooral richt op 65-plussers (Wat zijn backlinks en hoe kun je ze genereren? -). In theorie zou je ook backlinks kunnen kopen. In dat geval betaal je een andere websitebeheerder om naar jouw website te linken.

Dat is bij gekochte backlinks eigenlijk bijna nooit het geval: deze backlinks zijn niet altijd relevant, en worden daarnaast ook vaak aangemerkt als ‘niet natuurlijk’ (marketing beuningen). Zeker als je in korte tijd een groot aantal backlinks koopt, is de kans groot dat dit wordt opgepikt door Google als misbruik - Backlinks kopen voor SEO optimalisatie.Op deze websites kun je contact leggen met andere websitebeheerders, en vervolgens voor elkaar een backlink plaatsen. Ook hierbij geldt dat dit je SEO ranking alleen zal verbeteren als de backlinks van goede kwaliteit zijn. Websites die erg veel aan linkruil doen, kun je het beste vermijden: de kans is namelijk groot dat Google zo’n website als onbetrouwbaar ziet.

Eén extra backlink zal namelijk weinig verschil maken. Voor het vergaren van backlinks ben je dus grotendeels van anderen afhankelijk. Dat levert ook nog eens extra verkeer naar je website op – zeker als deze posts ook nog eens worden gedeeld! Zorg er echter wel voor dat de content waarin wordt gelinkt voldoende waardevol is.

Als je tekst niet interessant is, of je foto niet mooi is, is de kans immers klein dat je volgers op de link zullen klikken of de post zullen delen. We zien echter wel dat er de laatste tijd een verschuiving plaatsvindt: Facebook wordt steeds minder gebruikt door jongeren, en krijgt een steeds ouder publiek.

Het voordeel van deze kanalen is dat deze platforms veel verschillende doelgroepen aantrekken – van muziekliefhebbers tot studenten en van jongeren die geïnteresseerd zijn in make-up tot gamers. Ook het relatief nieuwe platform Tik, Tok is erg in trek bij de jongere generaties. Dit social media netwerk heeft op dit moment al een paar miljoen gebruikers in Nederland, en dit aantal steeg het afgelopen jaar explosief.

Het nadeel van deze methode is dat je hierbij eerst een relevante blog moet vinden die je artikel wil publiceren. Heb je die tijd niet? Het is ook mogelijk om zelf een artikel te verspreiden. Er zijn namelijk heel wat websites die artikelen verzamelen (Backlinks kopen - Links met hoge DA en PA waarde kopen). Op deze websites kun je zelf een artikel uploaden – met daarin een linkje naar je website natuurlijk! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website Doe dit echter niet te vaak – als je te veel backlinks van één website hebt, is de kans namelijk groot dat Google dit als ‘onnatuurlijk’ zal zien.

Welke Backlinks Zijn Meest Waardevol?

Door deze webpagina als de startpagina van je internetbrowser in te stellen, heb je aan het begin van een internetsessie meteen een groot aantal handige links bij de hand. Je kunt bij de meeste startpagina’s gemakkelijk een verzoek indienen, maar deze verzoeken worden in de meeste gevallen afgewezen. Dat is natuurlijk ook wel logisch – als de beheerder van een startpagina elk verzoek zou accepteren, zouden er in no time honderden of zelfs duizenden links op de startpagina staan.

Bestaat er nog geen startpagina voor je eigen vakgebied? Misschien is het starten van je eigen startpagina dan wel het overwegen waard. Heb je een aantal backlinks verzameld? Helaas is het nog geen tijd om achterover te leunen. Wij vertellen je hoe dat in zijn werk gaat. Eén ding is zeker: het genereren van backlinks kost heel wat tijd en moeite.

Een backlink kan namelijk na verloop van tijd ineffectief worden. Als je vervolgens de URL van je contactpagina aanpast, werkt de backlink niet meer. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Zorg er dus voor dat je – bij een eventuele reorganisatie van je website – de URL’s van je pagina’s hetzelfde houdt.Soms kan er echter tegen jouw wil een backlink van slechte kwaliteit (ook wel een toxic backlink genoemd) worden geplaatst. Om te voorkomen dat dit je SEO score naar beneden haalt, is het belangrijk om dit soort backlinks tijdig te verwijderen. Om die reden zul je je backlinkprofiel af en toe moeten controleren. Heel wat online marketeers en eigenaars van een website investeren dan ook in linkbuilding. Echter krijgen we vaak de vraag: “hoeveel backlinks heb ik nodig”..

Eerder in dit artikel gaven we al aan dat Google van verschillende factoren gebruikmaakt om te bepalen hoe hoog of hoe laag een website in de zoekresultaten moet worden getoond. Linkbuilding is slechts één van deze factoren. Naast de linkbuilding zullen ook de technische aspecten van de website geoptimaliseerd moeten worden. Wat zijn backlinks en hoe kun je ze genereren? -.

Weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Om je alvast op weg te helpen, hebben we een aantal handige tips and tricks voor je op een rijtje gezet. Ga naar Seo, Marketing, Deals. com voor Linkbuilding pakketten. Het is dan ook belangrijk om deze snelheid zoveel mogelijk te optimaliseren (Wat is belangrijk bij linkbuilding?).

Op het internet zijn hier diverse gratis tools voor te vinden, bijvoorbeeld de Pingdom Website Speed Test. Linkbuilding uitbesteden aan een marketingbureau. Laat je snelheid te wensen over? Website caching is een goede manier om de snelheid te verbeteren. Bij het bepalen van je positie in de zoekresultaten bekijkt Google ook of je website geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten.

Het Nut Van Backlinks Of Linkbuilding

Weet je niet hoe je je website mobielvriendelijk(er) kunt maken? In dat geval is het wellicht een goed idee om een professional in te schakelen. Dit zijn, simpel gezegd, geautomatiseerde programmaatjes die het internet doorzoeken en nieuwe webpagina’s aan Google toevoegen. Bij het doorzoeken van het internet bewegen deze crawlers zich van pagina naar pagina.Dit is een overzicht van alle webpagina’s op je website. - Backlinks kopen.

Het opstellen van SEO-doeleinden wordt vaak overgeslagen. De gedachtegang hierachter is dat het moeilijk is of te veel tijd kost. Doelstellingen zijn echter ontzettend belangrijk om je website gericht te verbeteren. Zonder doelen doe je maar wat (Hoe kun je new backlinks checken?). Je denkt dat je goed bezig bent door wekelijks artikelen te publiceren en je Social Media te boosten.

Het opstellen van doelen helpt je om je werkzaamheden tactisch uit te voeren. Door steeds naar een doel toe te werken weet je precies wat je moet doen en wat de werkzaamheden op moeten leveren. In dit artikel leggen we je precies uit hoe je SEO-doeleinden opstelt en hoe je ze kunt behalen.

Daarbij zullen we SEO-doeleinden onderbouwen met prestatiedoelen en procesdoelen om je te helpen je voortgang te controleren. Wat zijn SEO-doeleinden? Met SEO-doeleinden kun je bepaalde doelen bereiken binnen je SEO-strategie. Het is daarbij belangrijk dat de doeleinden specifiek en meetbaar zijn over een bepaalde periode. Ieder SEO-doel dat je voor je website opstelt moet bijdragen aan het algemene doel voor SEO.

Waarom zijn SEO-doeleinden belangrijk? Het opstellen van doelen geeft je in het algemeen richtlijnen en duidelijkheid. Zonder doelen is het lastig om ergens naar toe te werken. SEO-doeleinden geven je een richtpunt, om zo focus aan te brengen in je plan. Wat zijn backlinks?. Met behulp van deze doelen kun je beter bepalen welke werkzaamheden je moet uitvoeren en in welke tijdspanne.

Ze moeten gebaseerd worden op bedrijfsdoelen. Een bedrijfsdoel kan bijvoorbeeld zijn om X% meer omzet te draaien - Backlinks kopen, is dat wel verstandig?. Een logisch SEO-doel dat hieruit kan volgen is dat de website X% meer verkopen moet genereren. Het opstellen van SEO-doeleinden is echter pas stap 1. Je wilt ze natuurlijk ook behalen. Om je uiteindelijke SEO-doeleinden te behalen, stellen we extra doelen op.

Engelse Backlinks Kopen

Ze bieden overzicht, waardoor het haalbaarder is om het eindresultaat te behalen - Hoe krijg je een do-follow backlink van LinkedIn?. Het SEO-doel omvat het uiteindelijke resultaat. Deze doelen moeten meetbaar en specifiek zijn. Je kunt deze doelen het beste baseren op bedrijfsdoelen, zodat je twee vliegen in een klap slaat. De prestatiedoelen zijn meerdere kleinere doelen die je helpen om het SEO-doel te behalen.

Prestatiedoelen kun je het beste ook meetbaar en specifiek maken. Procesdoelen zijn nog kleinere doelen die je helpen om prestatiedoelen te behalen. Waarom is het belangrijk om backlinks te kopen?. Je kunt het zien als een to do list. Je hebt dus 100% zelf in de hand dat je deze taken kunt uitvoeren om de doelen te behalen.

1. Bepaal de doelstelling voor het resultaat SEO-doelen moeten overeenkomen met bedrijfsdoelen. Zo weet je zeker dat de moeite die je steekt in SEO zal bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfsresultaten. Om een goede SEO-doelstelling te maken kun je jezelf de volgende vraag stellen: “Welk SEO-resultaat draagt bij aan de bredere doelen van het bedrijf?” Het antwoord op deze vraag kan simpel zijn, bijvoorbeeld: “Product X meer verkopen”.

Wat zijn backlinks voor zoekmachine optimalisatie?

Het zijn signalen die Google gebruikt om te bepalen of uw website een gerenommeerde bron is die het waard is om geciteerd te worden. Hoe meer kwalitatieve backlinks er naar uw website verwijzen, hoe hoger uw kansen om te scoren op winstgevende trefwoorden en concurrerende zoekopdrachten die de verkoop stimuleren. Met backlinks kopen zult u meer doelgericht verkeer, leads en klanten genereren. De SEO research tool, SEMrush, onthulde dat backlinks goed zijn voor maar liefst vijf SEO top 10 ranking factoren: Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Omdat links zo essentieel zijn voor rankings en verkeer, vindt u een groot aantal bedrijven die beloven u te helpen backlinks te genereren met een klik op een knop. Was het maar zo gemakkelijk! Het verwerven van backlinks van topkwaliteit is geen fluitje van een cent. Ons team bij Neil Patel Digital heeft de beste bedrijven voor het bouwen van links beoordeeld en op een rijtje gezet. Best voor Linkable Content Marketing De verwezenlijking en de distributie van linkable activa is de betrouwbaarste manier om mensen te krijgen die naar uw website terug linken. Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden Deze links worden editorial links genoemd en Google en andere zoekmachines geven voorrang aan dergelijke links. De reden hiervoor? Ze zijn natuurlijk, en inderdaad een stem van vertrouwen andere sites voor de inhoud bronnen op uw eigen website. Een andere naam voor dit type linkbuilding strategie is linkable content marketing.

De beste linkbuildingdiensten vergeleken in 2022

Bent u op zoek naar de beste linkbuilding-service om uw organische zoekresultaten te verbeteren? Linkbuilding is misschien wel een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten. Als gevolg hiervan bieden veel bureaus hun expertise aan startups die backlinks nodig hebben. Maar met zoveel linkbuilding bedrijven op de markt, welke moet je kiezen?

Waarom linkbuilding essentieel is voor online succes

SEO-linkbuilding is een integraal onderdeel van uw digitale marketinginspanningen. Linkbuilding is het proces waarbij de inhoud van uw website wordt gepromoot om backlinks van verwijzende domeinen met hoge autoriteit te beveiligen. Links zijn belangrijke signalen die zoekmachines vertellen dat uw website een geloofwaardige informatiebron is. Ze helpen online gebruikers ook om tussen pagina's op internet te navigeren om aan hun informatiebehoeften te voldoen. Het bouwen van links is een van de vele SEO-tactieken, naast lokale SEO en technische SEO , die is ontwikkeld om uw rangschikkingssignalen te verhogen, meer verwijzingsverkeer te krijgen en merkcontrole te krijgen. Met SEO-linkbuilding kunt u nieuwe relaties met autoriteitssites creëren en stimuleren, uw verkeersbronnen diversifiëren en uw inkomstenstromen stimuleren. Websites met hoogwaardige backlinks van relevante verwijzende domeinen verdienen een hogere ranking in zoekmachines. Wat nog belangrijker is, inkomende links van sites met een hoge domeinautoriteit (DA) leveren meer waarde aan uw webpagina's.

Waarom domeinautoriteit belangrijk is bij linkbuilding

Domeinautoriteit is een rankingscore die het vermogen van een website om in zoekmachines te scoren voorspelt op basis van de algehele kwaliteit. Het loopt op een schaal van 1-100, waarbij 100 het hoogste is. Websites met een hoge DA scoren sneller en hoger in de zoekresultaten. Dit betekent dat als uw verwijzende domeinen een hoge DA hebben, ze waardevollere link juice naar uw website zullen doorgeven . Aan de andere kant is het verwijzen naar domeinen met een relatief lage DA uw tijd misschien niet waard. Naast de domeinautoriteit van een website, moet u ook andere statistieken beoordelen, zoals paginarelevantie, lokale zoekresultaten en klikfrequenties (CTR's), om de rangschikkingsmogelijkheden van een verwijzend domein te maximaliseren en uw inspanningen voor het opbouwen van SEO-links te versterken. Heeft u niet de capaciteit om uw linkbuildingstrategie uit te voeren? Werk samen met een vertrouwd linkbuildingbedrijf. Bij Linkbuilding Vlaanderen begrijpen we dat het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het verbeteren van uw linkbuilding-strategie uitdagend en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we white hat-oplossingen voor het bouwen van links om uw vertrouwen van autoriteitswebsites te vergroten.

Schakel onze linkbuildingdiensten in en versterk uw SEO

Webstandaarden en richtlijnen voor zoekmachines zijn opgesteld om een ​​nuttige en veilige omgeving te bieden voor zowel klanten als bedrijven. Sommige mensen proberen zoekmachines te slim af te zijn door black hat-linkbuildingtechnieken toe te passen. Schaduwrijke tactieken voor het bouwen van links worden ten zeerste afgeraden in SEO. Black hat-linkbuilding biedt misschien snelle marketingwinsten, maar deze kunnen uiteindelijk leiden tot verlies op de lange termijn. Veel marketeers kiezen ervoor om black hat SEO-linkbuildingtactieken te gebruiken om hun linkacquisitieprocessen te stroomlijnen. Hoewel deze praktijk onmiddellijke resultaten oplevert, kan het toevlucht nemen tot oneerlijke linkbuilding-services uw website bestraft en, erger nog, verbannen uit de zoekresultaten. Laat dit niet het geval zijn. Integreer white hat-oplossingen voor het bouwen van links met uw digitale marketingstructuur om kwalitatief verkeer binnen te halen, de indexeerbaarheid van uw site te vergroten en een betere merkherkenning op te bouwen. Linkbuilding Vlaanderen is een gerenommeerd linkbuildingbedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van white hat-linkbuildingstrategieën die zijn afgestemd op uw specifieke branchevereisten. Naast het formuleren van aangepaste linkbuilding-tactieken, creëren we ook een intern draadframe voor SEO-linkbuilding om de backlinkstrategie van uw website te maximaliseren. Bent u op zoek naar een white label linkbuilding partner om de vraag van uw klant te managen? Ons linkbuildingbureau biedt ook white label linkbuilding-oplossingen die zijn ontworpen om uw klanten meer bezoekers te trekken en de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten. We gebruiken ons linkbuilding-team om Linkbuilding Vlaanderenook een boost te geven, aangezien onze website onlangs de 100.000 backlinks heeft overtroffen. Met andere woorden, we onderbouwen wat we zeggen met echte resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze linkbuildingservice u kan helpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Backlinks Kopen, Slim Idee Voor Je Seo?

Published May 18, 22
2 min read

Linkbuilding Op Een Goede Manier

Published May 18, 22
5 min read

Zijn Backlinks Nog Steeds Relevant

Published May 18, 22
8 min read