rankings perfect te versnellen.

Dé Linkbuilding Strategie Voor Topposities In Google

Published May 17, 22
8 min read

Linkbuilding op maat

Ons bureau bouwt white hat-links voor ambitieuze websites. Met behulp van een procesgestuurde aanpak met een geavanceerde linkbuilding-strategie, verbeteren onze linkbuilding-services uw zoekmachine rankings en SEO-prestaties aanzienlijk. Ons proces werkt door het verwerven van zeer relevante links naar belangrijke doelpagina's op uw domein, wat de belangrijkste rankingfactor is.

Ons aangepaste proces voor het bouwen van links omvat meer dan 20 verschillende strategieën voor het bouwen van links die voor elke website werken. Van contentpromotie tot het bouwen van gebroken links en niet-gelinkte merkvermeldingen - we gebruiken elke beschikbare strategie op basis van onze eerste analyse.

Backlinks van hoge kwaliteit

We richten ons op websites en influencers van topkwaliteit die relevant zijn voor de niche en inhoud van onze klant, en lanceren beproefde outreach-campagnes. Onze outreach-techniek wordt voortdurend aangepast om de beste responspercentages en resultaten op te leveren. We verdienen consequent links met hoge autoriteit voor onze klanten met behulp van een breed scala aan white hat-linkbuilding-methoden.  Ons doel is om een ​​robuust backlinkprofiel op te bouwen waarmee u boven uw concurrenten uitstijgt. Zoekmachines houden van de links die we bouwen, en onze klanten vertrouwen erop dat we links bouwen die de naald voor hun SEO-ranglijst verplaatsen. We meten resultaten en werken samen met onze klanten om onze campagnes te verbeteren en onze linkbuilding-tactieken aan te passen.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Het hebben van kwaliteitslinks van andere websites is de #1 beïnvloedende factor voor ranking op Google. U kunt de snelste, mooiste website ter wereld hebben, maar als niemand naar u linkt, krijgt u moeite met zoekmachineverkeer. Onze linkbuilding-services helpen bij het beheren van dat hele proces met een focus op hoogwaardige linkbuilding die gedurende vele jaren is verfijnd. We zijn er trots op dat we worden erkend als een van de beste serviceproviders voor linkbuilding die er zijn. Met erkenning komt verantwoordelijkheid, en we houden van de uitdaging om voorop te lopen in de strategie als het gaat om linkbuilding. We gebruiken meer dan 16 verschillende strategieën, maar onze primaire strategieën zijn onder meer redactionele outreach, journalisten, gastposting, het bouwen van gebroken links, de SkyScraper-aanpak en het bereik van bronnenpagina's. Alles wat we doen heeft het belang van onze klant voor ogen, en uiteindelijk is ons doel om uw zoekresultaten te verbeteren door links te bouwen die de naald zullen verplaatsen. Een linkbuilding-service biedt u een betrouwbare bron van nieuwe backlinks naar uw website om de positie en prestaties van uw zoekmachine te helpen verbeteren. Backlinks zijn een belangrijke rankingfactor die zoekmachines zoals Google gebruiken om te bepalen of een website een betrouwbare informatiebron is. Bij LinkBuilder bieden we een reeks linkbuildingdiensten, waaronder volledig beheerde linkbuilding, gastposting en white label linkbuilding. Maar verreweg ons meest populaire aanbod zijn onze volledig beheerde maandelijkse pakketten. We werken nauw met u samen om de belangrijkste pagina's te identificeren die baat zouden hebben bij nieuwe links, en voeren zorgvuldige concurrentieanalyses uit om erachter te komen wat u precies nodig heeft. Ons team van linkbuilding-experts zal vervolgens op maat gemaakte linkbuilding-campagnes maken om uw

Linkbuilding In 2022

Voorbeeld: Google Maps maakt het makkelijk voor je klanten om beter vindbaar te worden als bedrijf zijnde. Door Google Embed Maps te optimaliseren is het voor Google duidelijk dat jouw bedrijf zich in de buurt van de zoekopdracht bevindt. Het is belangrijk dat de embed link dus geverifieerd is in je Google My Business account van Google.

digital, James Wattstraat 28a te Alkmaar. Zie onderstaande figuur. Bold & Italic keywords in Alt-tag Soms komt het voor dat wanneer een stuk content extra wordt benadrukt door middel van Bold of Italic er ook een link overheen wordt geplaatst. Extra benadrukking op content geeft aan dat het zeer relevant is voor het onderwerp.

In de code ziet een bold of italic keyword er zo uit: Italic: keyword of voor bold: keyword Aan zoekmachines wordt doorgegeven dat het keyword extra benadrukt wordt. Dan denk je misschien dat dit handig is om altijd te doen, zodat je beter aan de zoekmachines kan doorgeven waar de link over gaat.

Top- en Sublevel Domains Daarnaast zijn er links vanaf vanaf verschillende Top Level Domains. Een Top Level Domain is een laatste deel van een URL zoals een ‘’. org, . eu of . com’. Org is een generieke top level domain en staat voor een organisatie. De overige TLD’s weergeven het type domein of het land waar het domein staat geregistreerd.

Zoals . nl dat voor Nederland staat. Dus, voor websites uit het Verenigd Koninkrijk: “co. uk’’ of ‘’org. uk’’. Naast landen zijn er ook TLD’s die duiden op een type organisatie of onderwerp. Meest gebruikte en bekende top level domeinen zijn bijvoorbeeld: . com / . nu/ . net/ (Hoe ziet onze linkbuilding methode eruit?).

biz / . org / . wiki / . edu / . gov / . nl / . digital / . shop / - Linkbuilding specialist. agency Naast dat een domein bestaat uit een domeinnaam met TLD zijn er ook sublevel domains (SLD) mogelijk. Een SLD is een afsplitsing van het hoofddomein - linkbuilding pakketten. Het hoofddomein wordt gesplitst in verschillende onderwerpen.

Denk aan een careers. google.com. of ads. google.com Het gaat hierbij niet meer over het zoeken op een zoekmachine maar over werken of adverteren bij Google. Deze subdomeinen vallen onder het hoofddomein en hebben daarom direct ook dezelfde Domein autoriteit als het hoofddomein. Backlink profielen Een backlink profiel opbouwen heeft tijd nodig.

Wat Is Linkbuilding En Waarom Is Het Zo Belangrijk?

Al het voorgaande dat we hebben behandeld heeft invloed op je backlink profiel. In elk backlink profiel zijn namelijk verschillende vormen van type links, domeinen, keywords, TLD’s. Daarnaast is het zo, dat wanneer je in dezelfde branche bevindt een patroon tussen jou en al je concurrenten zit. Jullie profielen zullen ongeveer gelijk zijn - Linkbuilding in 2022.

Er zit wel een verschil tussen websites uit andere branches en jouw website. Wat is een goede linkbuilding strategie?. Door crawlbots kunnen zoekmachines als Google duidelijk maken of jouw website waardevol is en aansluiten of niet op hetgeen waarover gerefereerd wordt (ondanks dat het een andere branche is). Elke branche heeft een eigen patroon. Zoekmachines vergelijken dit patroon met vele duizenden andere sites uit dezelfde branche Hoe kan je nu zien wie er een goed backlink profiel heeft en hoe kom je er achter aan welke voorwaarden jouw backlink profiel moet voldoen om beter te scoren in de zoekmachines dan jouw concurrenten? De eerste stap is eigenlijk heel simpel: Aan de zoekresultaten in de zoekmachines kun je ‘’aflezen’’ welke websites een goed backlinkprofiel hebben.

Mocht je graag extra links naar jouw website willen hebben, dan zou je deze links kunnen proberen te verkrijgen. Dit zal ten allen tijden binnen het profiel van je huidige website passen. Een backlinkprofiel bestaat onder andere uit: hoeveelheid backlinksverschil in backlinks (foto/tekst/video)anchor tags / alt-tagsdeeplinksauthority links (denk aan links van andere websites naar jouw website met een hogere domein autoriteit) Profiel checkers Om inzicht in je backlinkprofiel te krijgen kan je gebruik maken van verschillende backlink-checkers.

nl TLD’s en kan bijvoorbeeld een bepaalde hoeveelheid keywords of branded alt tags hebben. Daarnaast heeft elke website vanuit een bepaald land meer links dan andere landen en krijgt het verwijzingen van website met verschillende domein leeftijden (Wat is linkbuilding en waarom is het zo belangrijk?). Kijk goed wat je nodig hebt en zorg dat je binnen de bandbreedte blijft werken waarin je website zich begeeft.

Linkbuilding, is dan ook toegestaan. Crawlbots van zoekmachines werken als een ‘’assistent’’ bij het controleren of een website zich aan de voorwaarden van de zoekmachines houden. Zoekmachines controleren of jouw website op een (volgens Google) natuurlijke manier links vanaf andere site naar jouw site worden geplaatst. De crawlbots moeten zoekmachines zoveel mogelijk duidelijkheid geven over de informatie die in allerlei verschillende vormen op jouw website staat en waar vanaf gerefereerd wordt, zodat je hoger in de zoekresultaten naar voren komt.

Het overdadig toevoegen van backlinks op een geautomatiseerde manier (bijvoorbeeld door het crawlen van blogs & posten van comments) wordt door google gedetecteerd als spam. Backlinks op deze manier kunnen i. p.v (Linkbuilding Enschede). een kortstondig positief effect een negatieve factor opleveren. Er zijn ook bedrijven die duizenden backlinks per maand inkopen bij bedrijven die niet relevant zijn voor je branche, geen autoriteit hebben en geen content overeenkomst hebben met jouw website.

Je moet dus echt alle waarschuwingen van Zoekmachines negeren. De Google Penalty zorgt ervoor dat jouw website een lagere ranking krijgt in de zoekmachine dan voorheen. Linkbuilding Enschede. Een ergere sanctie die je kan krijgen van Google is dat jouw website na de Google Penalty helemaal niet meer getoond wordt in de zoekresultaten.

Waarom Zijn Backlinks Zo Belangrijk?

Er bestaat nog een verschil tussen een automatische en handmatige Google Penalty. Waarbij een automatische Google Penalty een ‘’straf’’ wordt gegeven omdat je je niet houdt aan het algoritme van Google, is een handmatige Google Penalty een grotere straf waarbij iemand van Google zelf jou straft voor het overtreden van de natuurlijke wijze van linkbuilding.Er wordt door de website met de grootste domein autoriteit een grotere Trust Flow gegeven dan andersom (Wat is linkbuilding en hoe krijg je backlinks?). ABC linkruilen is een manier van backlinken. Je moet het zien als Website A die naar Website B linkt, Website B linkt naar Website C en vervolgens linkt Website C naar Website A.

Bij deze linkruil is het van belang dat er niet naar elkaar wordt gelinkt maar een circulatie van links die niet naar dezelfde websites linken. ABC-ruilen is een effectievere manier van linken dan AB-ruilen en minder makkelijk te traceren. Linkbuilding voor SEO. Het is wat makkelijker voor zoekmachines (zoals Google) om te zien wanneer er vanaf verschillende domeinen steeds links van Website A naar B gaan.

I de AB methode effectief? Nee - Linkbuilding Nederland. Tijdverslindend? Ja, want je hebt een hoop links nodig met autoriteit. Is ABC-linkruilen altijd waardevol? Nee, dat is het niet. Als Website A, B, en C dezelfde of in de buurt van elkaar liggende domein autoriteit hebben is ABC linkruilen niet effectief. Het geeft dan geen boost aan de domein autoriteit van één van de websites.

Datzelfde geldt voor een zelfde link van B naar C en C naar A. Dus, zonder een Trust Flow in de links schiet geen Website iets op. Backlinks kopen Backlinks kopen mag niet van zoekmachines en kan een riskante manier van linkbuilding zijn omdat je niet weet wat voor links je koopt - Linkbuilding is het proces waarbij de ene website linkt naar een andere website. Het doel is een link te bekomen van een website met een grote online geloofwaardigheid of hoge autoriteit zodat ook jouw autoriteit toeneemt. Bekom je bijvoorbeeld een link van Het Nieuwsblad of Knack naar jouw website, dan komt dit jouw website ranking ten goede..

De vraag is dus, wil je dit riskeren? Bij jacht. digital zien we helaas veel organisaties die gepoogd hebben snel hogerop te komen in de zoekmachines door backlinks in te kopen, maar dit niet goed hebben toegepast doordat ze van ‘shady’ websites komen of eenmalig 1000 nieuwe backlinks verkrijgen. Verder is het van belang dat de gekochte backlinks geïndexeerd moeten worden en niet achter een paswoord staan in een afgesloten omgeving.

Gekochte backlinks zijn niet altijd slecht zoals eerder besproken is de backlink van Google goud waard. Wederom; stel altijd de vraag is het kwaliteit in mijn SEO! Zoals aangegeven bij 2. 3 is jacht. digital niet bij voorbaat tegen het kopen van backlinks. Wij zien het aankopen van een backlinks als het aankopen van een advertentieruimte; dat kost geld.

Linkbuilding Den Haag

Je bent namelijk zelf ook kritisch op waar je naar refereert en als betrouwbaar beschouwd. Wij zien ook dat er binnen de Digital Marketing branche backlinks worden gemaakt door bedrijven op websites waar al jaren niks meer op gebeurd of dat deze oude domeinen worden gekocht. Op de verouderde websites worden links geplaatst naar websites door middel van een grote lijst met allerlei verschillende domeinen die onder elkaar staan en vanaf daar linken (Hoe is linkbuilding effectief in te zetten?).

Backlinks van hoge kwaliteit

Als je een goede SEO-strategie wilt bouwen, is een goede backlinking de eerste vereiste. Maar hoe ontdek en benut je kwalitatieve backlinks? De beste linkbuildingstrategie maakt gebruik van backlinks die afkomstig zijn van relevante en gerenommeerde bronnen. Uw pagina-autoriteit of PA zal alleen toenemen wanneer de backlinks afkomstig zijn van kwaliteitsbronnen, waardoor uw SEO-ranking binnen Google verbetert. Zelfs als u de beste inhoud ter wereld publiceert, zou het voor u nutteloos zijn als u niet de juiste inspanningen voor het opbouwen van links heeft gebruikt. Houd er rekening mee dat Google gebruikers verbiedt te betalen voor links. U moet uiterst voorzichtig zijn bij het kiezen van service voor linkbuilding en bedrijven kiezen die u strategisch kunnen helpen bij het bouwen van links op een authentieke manier die er ook niet toe zal leiden dat Google uw pagina's op uw site downgradet. Er zijn veel manieren om backlinks correct te gebruiken in de inhoud van uw site. Deze links moeten natuurlijk aanvoelen en ze moeten waarde toevoegen aan de ervaring van sitebezoekers.

Kies bureaus die goede praktijken voor linkbuilding volgen

Werken met een linkbuildingbedrijf dat onbetrouwbare tactieken gebruikt om tijd en moeite te besparen, zal uiteindelijk alleen maar schadelijk zijn voor de positie van uw website. Goede services voor het bouwen van links zullen zich nooit wagen aan ongepaste praktijken die uw site kunnen schaden. Een ervaren linkbuildingbureau weet waar ze de grens moeten trekken. Google hecht veel waarde aan links op de lange termijn en aan linkstrategieën die waarde bieden aan sitebezoekers. Wanneer u probeert de lijst met mogelijke linkbuilding-bedrijven om mee samen te werken, te verfijnen, moet u hen vragen welke strategieën ze van plan zijn te gebruiken en wat voor soort links ze van plan zijn te gebruiken om de autoriteit van uw site op te bouwen en de positie ervan te verbeteren. Linkbuilding-services die organisch verkeer stimuleren Uw organische verkeer wordt in hoge mate gestimuleerd wanneer u vertrouwt op goede linkbuilding-services. Als je je afvraagt ​​hoe dit werkt, beschouw backlinks dan als aanbevelingen van een deskundige derde partij. Wanneer een backlink afkomstig is van een autoriteitswebsite - een website met een goede reputatie in zijn niche - geeft dit de gebruiker zeker een blijk van vertrouwen met betrekking tot uw eigen website. Dit zorgt er ook voor dat zoekmachines dol zijn op uw inhoud. Dit is hoe u een uitstekende groei in organisch verkeer kunt behalen door een goede linkbuilding-service te kiezen die weet wat hij doet. U krijgt ook meer verwijzingsverkeer van deze gerenommeerde websites die hun loyale publiek ook naar u leiden. Stel dat u een bepaald onderwerp onderzoekt en een artikel opent op een zeer bekende website. Als die specifieke website je naar een ander artikel leidt waar je meer te weten komt over een bepaald specifiek subonderwerp, zou je die link dan volgen? Het antwoord is dat u dat hoogstwaarschijnlijk zou doen. Dit is precies hoe kwalitatieve linkplaatsing werkt binnen uw website. Het gebruik van linkbuilding-serviceszal uw bedrijf verbeteren en naar een nieuw niveau tillen door u te helpen hoger in Google te komen. Deze rankingverbetering zal ook uw zoekmachineoptimalisatie verbeteren. U kunt ook kiezen voor thematische linkbuildingdiensten die uw website aantrekkelijker maken voor de consument. Wanneer u met een gerenommeerd bureau werkt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de DA en PA met betrekking tot uw ranking, omdat kwaliteitsbedrijven altijd links gebruiken met een hoge DA en PA.

Hoogwaardige links

Veel mensen worden in de maling genomen door bedrijven die verheven beweringen doen over linkbuilding en vervolgens hun toevlucht nemen tot black hat-tactieken. U wilt een linkbuilding-service kiezen die white-hat linkbuilding-strategieën volgt. Onthoud dat toegeven aan deze goedkope trucs uw website op de lange termijn zal schaden. In het begin kunnen deze frauduleuze bedrijven zelfs hogere winsten opleveren, maar dit succes zal van korte duur zijn. Het is een veel betere gewoonte om uw website vanaf de grond af aan te laten groeien met hoogwaardige backlinks en correcte interne links die uw site correct zullen positioneren. Zodra u een negatieve tag van een zoekmachine krijgt, wordt het een stuk uitdagender voor uw bedrijf. Linkbuilding is het complexe proces van het opbouwen van een netwerk van gerenommeerde, relevante en nuttige links die naar uw website verwijzen. Door ons te concentreren op kwaliteit boven kwantiteit, gecombineerd met een sterke on-page SEO-basis, kunnen onze inspanningen helpen de positie van uw website in de zoekmachines te verbeteren en uw organisch verkeer te maximaliseren. Door met een bekwaam team voor het bouwen van links te werken, weet u zeker dat de site van uw bedrijf nooit wordt geassocieerd met schadelijke inhoud of links van slechte kwaliteit. Kwaliteitslinks in combinatie met SEO werken om de online autoriteit van uw website te verbeteren, de zichtbaarheid van uw zoekmachine te vergroten en als resultaat uw organisch verkeer. Niet alle links zijn gelijk gemaakt en de soorten links die worden beveiligd, kunnen het verschil zijn tussen topposities en helemaal worden bestraft door Google. De beste linkbuilding-bedrijven gebruiken allemaal tactieken die afkomstig zijn van Teknicks, en we zijn er trots op pioniers in de ruimte te zijn. Dat brengt echter veel verantwoordelijkheid met zich mee en we zorgen ervoor dat Teknicks het hoogste niveau van integriteit handhaaft en alleen werkt met bedrijven die zich aan onze normen houden. Ons bureau heeft een volledig opgeleid, in de VS gevestigd team voor linkbuilding in dienst dat toonaangevend is in de branche op het gebied van zowel kwalitatieve linkbuildingtactieken als het verwijderen van slechte links. We kunnen de schade van eerdere linkbuildingactiviteiten beperken en u voorzien van een uitgebreid white hat-backlinkprofiel dat uw aanwezigheid op het web zal verbeteren.

Navigation

Home

Latest Posts

Backlinks Kopen, Slim Idee Voor Je Seo?

Published May 18, 22
2 min read

Linkbuilding Op Een Goede Manier

Published May 18, 22
5 min read

Zijn Backlinks Nog Steeds Relevant

Published May 18, 22
8 min read